Οικιακές Μετακομίσεις

Οικιακές μετακομίσεις

Οι οικιακές μετακομίσεις είναι κάτι που πάντα δημιουργούσε κάποια αναστάτωση και μεγάλο άγχος σε κάθε σπιτικό. Ωστόσο, οι οικιακές μετακομίσεις είναι πλέον διαφορετικές! Ποιοτικές υπηρεσίες στις οικιακές μετακομίσεις από την transporter, μια εταιρεία με ιστορία πολλών ετών στην προσεκτική μετακόμιση με εξαιρετικό προγραμματισμό εργασιών και τάξη.

-Συνεργεία αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης επίπλων. Έμπειρα συνεργεία από ειδικευμένους μεταφορείς μπορούν αν εσείς το θέλετε να φροντίσουν για την αποσυναρμολόγηση αλλά και τη συσκευασία των επίπλων, όλης της οικοσκευής, για ασφαλείς Οικιακές μετακομίσεις σας χωρίς κίνδυνο φθοράς ή ζημίας. Εγγυημένη ασφάλεια με προσοχή. Επίσης, οι ίδιοι μεταφορείς, μπορούν να φροντίσουν τη συναρμολόγηση των επίπλων, χωρίς κανένα κόπο από εσάς, χωρίς να αναστατωθείτε και να ταλαιπωρηθείτε καθόλου, κάνοντας εσείς αυτή την διαδικασία για τις επόμενες… πολλές μέρες!.

– Συνεργεία μετακόμισης με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Θεωρούμε απαραίτητη την προστασία των επίπλων και γενικά της περιουσίας σας. Παλαιότερα, υπήρχε κίνδυνος φθορών από τη μεταφορά, τώρα όμως με το ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα όλες ο οικοσκευές σας κατεβαίνουν και ανεβαίνουν με απόλυτη ασφάλεια. Επίσης μεγάλο κέρδος είναι στην ταχύτητα ολοκλήρωσης της μετακόμισης! Τα ανυψωτικά μηχανήματα ανεβάζουν ένα όροφο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

– Εκπαιδευμένοι, ΈΜΠΕΙΡΟΙ μεταφορείς, σταθεροί, ΕΜΠΙΣΤΟΙ συνεργάτες μας από χρόνια, όχι …περιστασιακοί εργάτες, άγνωστοι..

Παρέχουμε υπηρεσίες εντός και εκτός Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλη την Ελλάδα..

Οι Οικιακές Μετακομίσεις από την εταιρία μας δείχνουν σεβασμό στην περιουσία σας που αποκτήσατε με κόπο και φροντίζουν να γίνει η μετακόμιση του σπιτικού σας όχι ένα βαρύ φορτίο αλλά μαι ευχάριστη εμπειρία. Οι Οικιακές Μετακομίσεις αποτελούν για την transporer μια πολύ γνωστή διαδικασία που συνεχώς βελτιώνεται με ένα απώτερο στόχο: Να αποτελεί κάθε οικιακή μετακόμιση ευχάριστη εμπειρία για όλους εσάς τους πελάτες μας που αποτελείτε την ιστορία μας και την συστατική μας επιστολή για νέους πελάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι αφορά τις Οικιακές Μετακομίσεις και θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας και προβληματισμό σας. Η εταιρία Transporter θα είναι πάντοτε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο.

Εταιρία μετακομίσεων και μεταφορών στη Θεσσαλονίκη, με εμπειρία 20 ετών. Εμπιστευτείτε μας! Μεταφορές εμπορευμάτων από - προς Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα!